Despre noi

Harta-Bucuresti.info, locul unde orice informatie legata de oras va sta la dispozitie pentru a va face viata cotidiana mai usoara si placerile urbane mai accesibile.

Acest portal a fost conceput cu gandul de a va pune la dispozitie cele mai precise harti interactive si informatii bogate despre diversele moduri de transport si atractii din capitala Romaniei.

Ne mandrim cu o echipa care impartaseste o pasiune comuna pentru explorarea spatiului urban si care crede cu tarie in capacitatea informatiei de a transforma orice iesire in oras intr-o aventura placuta si lipsita de complicatii.

Misiunea noastra

Oferindu-va detalii din primele linii despre transportul public, inclusiv metroul, si propunand idei interesante de petrecere a timpului liber, Harta-Bucuresti.info doreste sa fie aliatul dvs. in descoperirea frumusetilor si oportunitatilor pe care Bucurestiul le are de oferit.

In plus, site-ul nostru serveste drept punct de intalnire pentru iubitorii de dezvoltare personala si profesionala, cu articole si sfaturi menite sa va imbogateasca atat viata profesionala cat si pe cea personala.

Din inima Bucurestiului pentru dvs.

Creat in anul 2012 de catre Adi Micu, Harta-Bucuresti.info spera sa devina o resursa de nelipsit pentru toti cei care doresc sa descopere sau sa se reconecteze cu orasul Bucuresti.

Noi ne angajam sa oferim informatii actualizate si relevante, garantand totodata ca toate drepturile de autor sunt respectate si ca intimitatea vizitatorilor nostri este protejata printr-o politica de confidentialitate eficienta si clara.

Explorati orasul alaturi de noi

Va invitam sa rasfoiti paginile Harta-Bucuresti.info si sa descoperiti comorile urbane ascunse, trasee neexplorate si modalitati eficiente de a va gestiona timpul petrecut in oras.

In cazul in care aveti intrebari, sugestii sau propuneri de colaborare, nu ezitati sa ne contactati. Sa transformam impreuna fiecare zi petrecuta in Bucuresti intr-o experienta memorabila!

In cadrul proiectului nostru, suntem incantati sa colaboram cu un grup select de parteneri de baza, fiecare jucand un rol esential in a ne imbogati si diversifica ofertele:

  • Harta-Europei.com: O resursa vasta pentru oricine cauta sa exploreze continentul european, oferind harti detaliate si informatii relevante despre diverse tari europene.
  • Harta-Romaniei.info: Aceasta platforma se concentreaza pe detalierea geografica si turistica a Romaniei, permindu-le utilizatorilor sa descopere frumusetile tarii noastre.
  • Distante-Rutiere.com: Un instrument indispensabil pentru calatori, oferind calculatoare de distante precise intre orase sau locatii, ajutandu-i pe utilizatori sa planifice eficient traseele lor.

Acesti parteneri ne ajuta sa asiguram o acoperire vasta si detaliata, imbunatatind constant experienta utilizatorilor nostri pe site-ul Harta-Bucuresti.info.