Cum sa faci bani cu Shopify

Vrei sa faci bani cu ajutorul unei platforme de comert electronic precum Shopify? Daca da, nu esti singur. Multi oameni le-ar placea sa-si conduca propria afacere si sa renunte la rutina zilnica a unui loc de munca trist.

Desi exista multe tipuri de afaceri pe care le-ati putea incepe, una pe care ar trebui sa o luati in considerare este comertul electronic.

Daca incasati in diferite monede va recomandam sa utilizati gratuit aplicatia convertor valutar.

Cum sa faci bani cu Shopify

Ce este Shopify?

Shopify este o platforma de comert electronic care le permite oamenilor sa -si creeze propriile afaceri de acasa si sa vanda produse pe internet.

Exista din 2006 si va poate ajuta sa faceti bani cu mai putine cheltuieli generale. Cand alegeti Shopify, ei va ajuta cu tot ce aveti nevoie pentru a incepe cu propria afacere.

Au o lista de resurse care include videoclipuri, ghiduri, podcasturi si multe alte tipuri de instructiuni pentru a va ajuta sa castigati bani printr-un proces virtual automatizat.

Decideti ce sa vindeti pentru a face bani

Inainte de a va inscrie, trebuie sa determinati ce doriti sa vindeti, cu exceptia cazului in care v-ati dat seama deja de acea parte. Daca nu esti sigur ce vrei sa vinzi, nu lua o decizie rapida.

Mai intai faceti niste cercetari de piata. Acordati-va timp pentru a va da seama ce produse doriti sa aiba magazinul dvs. O judecata rapida ar putea duce la esecul afacerii dvs., asa ca doriti sa aveti incredere in aceasta alegere.

Daca inca nu esti sigur ce sa vinzi, Shopify te poate ajuta si cu asta. Chiar pe pagina de pornire puteti gasi un link pentru a va ajuta sa gasiti produse de vinde in magazinul dvs.

Odata ce stii ce vei vinde, este timpul sa infiintezi magazinul. inscrieti-va pe Shopify.com pentru a va infiinta magazinul online.

Managementul personalului pentru afaceri mai mari

Daca aveti membri ai personalului in afacerea dvs., acestia pot folosi si Shopify. Shopify va permite sa setati diferite niveluri de permisiune pentru fiecare membru al personalului, astfel incat sa poata accesa doar lucrurile necesare pentru munca sa.

Acest lucru va permite sa va gestionati magazinul, fie online, fie fizic, precum si personalul in cel mai eficient mod posibil.

SEO si marketing

Fara SEO sau optimizare pentru motoarele de cautare, site-ul tau are sanse mult mai mici de a avea succes si de a-ti castiga venituri. Shopify stie acest lucru si se straduieste sa va ajute sa imbunatatiti SEO.

Shopify accepta multe functii SEO, cum ar fi selectia cuvintelor cheie, metaetichete si multe altele. De asemenea, va ofera o harta a site-ului pentru a facilita accesarea cu crawlere a site-ului dvs. de catre Google.

Alte beneficii de marketing ale Shopify includ posibilitatea de a oferi coduri de reducere si cupoane, carduri cadou si marketing prin e-mail prin parteneriatul lor cu MailChimp.

Shopify se integreaza, de asemenea, cu principalele platforme de social media pentru o vizibilitate sporita. Daca un client este pe Facebook, poate chiar sa cumpere produse fara a fi nevoit sa paraseasca Facebook pentru a finaliza achizitia.

Exista multe alte functii pe care le puteti folosi si care va vor ajuta sa va gestionati cu succes magazinul online si, de asemenea, sa generati profituri. Lucrul grozav este ca poti sa le alegi pe care vrei sa le folosesti.

Drop Shipping Integration

Castigul de bani prin Shopify se poate face cu usurinta prin drop shipping . Frumusetea drop-ship-ului este ca nu trebuie sa detineti niciun inventar al produselor pe care le vindeti.

In schimb, atunci cand un client cumpara un produs din magazinul tau, te duci la comerciantul cu ridicata pentru a cumpara produsul pe care il doreste.

Dupa ce il cumparati de la ei, articolul este livrat direct clientului dvs. Diferenta dintre costul dvs. si ceea ce percepeti clientului este profitul dvs.

Oricine are o afacere, indiferent daca este de vanzare cu amanuntul intr-un magazin fizic sau online, poate folosi Shopify.

Daca ai deja un magazin? Puteti adauga Shopify la structura dvs. de vanzari existenta pentru a va imbunatati serviciile si a le usura.

Aveti o baza de date cu clienti? Adaugati-l la Shopify, astfel incat clientii sa se poata conecta si sa usureze cumpararea. Ei vor aprecia sa aiba un anumit control asupra informatiilor lor si le pot actualiza daca este necesar.

Daca aveti mii de clienti, Shopify nu va va taxa mai mult pentru latime de banda. Este nelimitat, asa ca platiti doar taxa lunara. Afla mai multe despre termenii financiari citind blogul calculator-salariu.net.